Къща, Русе, Средна Кула

  • 400 м2,
  • Етаж
Продава

140,000 EUR

Цена/кв.м. 350.00 EUR
Особености

Агенция за недвижими имоти Сиана, продава масивна новопостроена монолитна къща в квартал Средна кула на град Русе. Имотът е с РЗП 400 кв. м., разпределени на две нива. На основният етаж са разположени антре, самостоятелна спалня с баня, два санитарни възела и сервизно помещение. Дневна с трапезария и кухненска част, от която се излиза на веранда към двора и лятна кухня и изградено барбекю. Чрез вътрешно стълбище се достига до втори етаж, където са ситуирани три самостоятелни спални, всяка от които със собствена баня и санитарно помещение. Покривът на имота е двускатен, от естествено дърво, а външната част е изцяло завършен. В дворното място с площ от 500 кв. м., има изграден монолитен гараж с площ от 20 кв. м. и топла връзка към къщата. Имотът е на равен и чист парцел. Предвид локацията си е една добра инвестиция.  

Обявата е публикувана от - Сиана Имоти Русе Агенция

  • Код на Обявата :
    4315514
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    400 m2
  • Етаж :
  • Публикувана на:
    04/11/2019
  • Обявата е в сайта:
    1606 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Сиана Имоти Русе, (088)787-8752

    Агенция за недвижими имоти „Сиана” е на пазара от 1997 година и член на НСНИ от 1999 година. Търговското дружество успешно работи в областта на посредничеството при покупко-продажба, наемане, консултации, управление, както и строителство и ремонт на недвижими имоти. „Сиана” недвижими имоти има три собствени офиса в административния център на град Русе, където можете да получите перфектно професионално обслужване от нашите дългогодишни и опитни служители. Ние можем да Ви предложим както отличен екип от компетентни брокери, подготвени да отговорят на всеки един от Вашите въпроси, така и асоциирана група консултанти: икономисти, юристи, архитекти, строители и други специалисти, които биват привличани в интерес на клиентите. В цената на нашата услуга клиентите ни получават и безплатна юридическа консултация от юрисконсулта на дружеството. „Сиана” недвижими имоти поддържа традицията и нивото в търговията с недвижими имоти в град Русе. Заповядайте при нас!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Сиана Имоти Русе от Русе. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Сиана Имоти Русе от Русе за пълни подробности и допълнителна информация.